David u suzama ispričao dešavanja u vezi Aleksandre! A onda poslao majci poruku…

Dakle,sinoć je David Dragojević je kroz suze priznao da se plaši Aleksandra Čabarkape, s kojim njegova bivša verenica Aleksandra Subotić ima ćerku Magdalenu! On je sa knedlom u grlu pričao o svojoj prošlosti, ali i o činjenici da su Sandra i njena ćerka sve do pre pet dana živele u Veterniku kod njegove majke Biljane Dragojević.

– Nisam bio za to da Magdalena bude kod moje majke dok smo Aleksandra i ja u “Zadruzi”. Ni Biljana nije bila oduševljena tom idejom. Razmišljao sam o tome šta bi onaj čovek mogao da uradi, brinuo sam da nešto ne napravi mami ili našoj kući, otkud znam… Ipak, Aleksandra je insistirala da bude u Veterniku a ne kod oca Karađorđa, jer je on dugo bio u zatvoru i socijalna služba bi mogla da reaguje. Na kraju sam ubedio majku da pristane – priznao je Dragojević.

Zatim su ostali takmičari rijalitija su odmah prokomentarisali da je s razlogom bio zabrinut, s obzirom na to da je Čabarkapa takođe bio u zatvoru, a i da je prošlog leta napao Subotićku na ulici u Kaluđerici.

– Pa da, nije mi svejedno – dodao je David.

On je potom još jednom poslao poruku majci, koja je njegovu novu devojku Anu Korać nazvala kurvom.

– I da je najgora na svetu, ja je neću ostaviti. Sve ono što si rekla o Ani je odvratno, nekulturno i ne priliči ti. Aleksandri se više nikad u životu neću vratiti i ne razumem šta će ona kod nas u kući i kakvu to igru igrate. Psihički me ubijate – rekao je plačući.