Oglasio se Gagi i poručio! Luna nije zaljubljena u Marka,a on…umjesto što kocka i pije…

Kako smo mogli videti,Luna Đogani raskinula je sa Markom Miljkovićem, a njen otac se oglasio posle svega što je gledao. Njemu nije bilo nimalo prijatno da ćerku posmatra kako doživljava nervni slom.

Njen otac Gagi bio voleo da se njegova ćerka pomiri sa dečkom, jer smatra da oseća emocije i da se zbog njega mnogo promenila. Lunin otac govori da Marko “glumi strogoću” i da njegovoj ćerki ne prija kada se raspravlja sa drugim devojkama. Takođe, za Marka misli da ne pokazuje dovoljno da voli Lunu.

Mislim da Luna nije nešto mnogo zaljubljena u Marka. To je neko moje mišljenje. Mislim da se on više zaljubio u nju nego ona u njega. Luna voli Marka, ali joj neke stvari smetaju. Nju muči to što će mesecima da prolazi pored njega i morati da se bori sa svojim emocijama, to nju najviše kopka. Treba istrpeti do kraja. Ja bih voleo da se oni pomire, i verujem da hoće jer su tamo osuđeni jedno na drugo. Zadrugari će i dalje praviti priče da ih razdvoje, to je sve rijaliti – rekao je Gagi i dodao da njegova ćerka ne voli da gleda kako se Marko ponaša na žurkama.

Luna je, kako kaže Gagi, navikla na ljubav i smatra da Marko može da izdvoji bar jedno veče na nju, umesto da se kocka i pije.