Rasplakala majku! Miljana u javnosti izdala svoju porodicu…Sve zbog muškarca…

Dakle,poznato nam je da su mnogi su vezu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole još na samom početku osudili na propast. Turbulentan odnos muči čak i njenu majku Mariju, koja sa ćerkom upravo iz tog razloga sve češće ratuje. Miljana i sama teško podnosi nagle promene koje i te kako ljuljaju njen odnos. Sada je najviše potresa to što joj majka izgleda na svadbu definitivno neće doći.

Slušam ovo tri meseca i čim smo stupili u vezi, meni su odmah počele da se plasiraju priče da me ne voli, da hoće preko mene da se promoviše… Samim tim sam bila i bezvoljna, jer uvek kad se ljubim sa njim pomislim da će mi se desiti kao prvi put, ali ovo u rijalitiju je veoma bitno. Rekla je da će doći na našu svadbu, posle toga da neće da dođe, više ne znam šta hoće više. Zamislite, kako bi se vi osećali da vam majka kaže da vam neće doći na svadbu – priča Marija.

Ona se toliko potresla da je pred svima za crnim stolom počela da viče i plače.

– Nikada neću da dođem na njihovu svadbu, jer mi govori sve najgore o njemu! Ja nisam zaslužila to, ja sam ceo život dala njoj, a ona meni zbog, da kažem, zbog muškog polnog organa sve to da izgovori – odbrusila je ona kroz suze.

– Hajde, ti sada plači, da bi ljudi pisali kako si ti dobra majka, kako si ti super – nastavila je oštro Miljana, ne obazirući se na majčine suze.