Najbrutalnije o Zerini! Kao da gledaš besno dete…(VIDEO)

Dakle,povodom izbacivanja Zerine Hećo, voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju u Šimanovcima ugostila brata Vladimira Todorovića, Miloša i njegovu najbolju drugaricu Sanju Pešić. Oni su iskoristili priliku da napljuju izbačenu zadrugarku.

Njih dvoje su istakli kako su šokirani ishitrenim postupcima Zerine Hećo. Vladina drugarica Sanja otkrila je zatim koliki je tačno Vladin njegov prag tolerancije i do koje mere je Todorović bio spreman da bude podrška ovoj zadrugarki.

– Bilo je da je ona uvek lepa i dobra. Ima te ispade, i on kaže da ga time odbije, ali kada je napadnu svi, ona bude sama i njemu bude žao i prigli je. Problem je što on nije mogao da je zaštiti, jer ona iznese niz uvreda. Imala je ishitrene postupke.

Dakle,zatim je iznela svoje mišljenje da je Zerina sa brijanjem glave napravila veliki kiks i da je to bio njen pokušaj da privuče pažnju.

– Ovo sa brijanjem glave je bila kap koja je prelila čašu. Ja mislim da je Marija Kulić u pravu i da je to skretanje pažnje. Bila mi je veoma draga, ali više nemam tu vrstu empatije.

Miloš i Sanja su zatim prokomentarisali i sukob između Todorovića i Hećove kada joj se on uneo u lice, izvikao se na nju, posle čega je ona pala u nesvest. Miloš je rekao da ne odobrava to ali da ga razume.

– On po mom mišljenju nije trebao da se izviče, ali očigledno da nije mogao da trpi.

Sanja pak je Zerinino ponašanje otvoreno nazvala histerijom.

– On više nije mogao da trpi. Ali posle onog njenog “Je l’ ti jasno?” on je nju gurnu i uneo joj se u lice. Ja verujem da se on kaje zbog toga, ali on više nije mogao. Ono je tipičan napad histerije. Kao da gledaš besno dete koje se valja.

Ceo video možete pogledati ovde: