Novi sukob u Zadruzi! Brutalno izvređala Staniju…uputila teške reči! (VIDEO)

Dakle kako smo mogli videti,stanovnici rijaliti programa “Zadruga 2” u noći sa srede na četvrtak odgovarali su na pitanja koja su im postavljali gledaoci, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Dakle,jedno od pitanja stiglo je i za Ljubu Pantović. Publiku je zanimalo zbog čega je ona ljubomorna na Staniju Dobrojević? Inače, Ljuba i Stanija nisu u dobrim odnosima već dugo. Ranije tokom noći njih dve ušle su u žestoku svađu, a ovo pitanje dodatno je dolilo ulje na vatru.

– Po meni je jadno da ti plaćaš ljude koji će da te hvale! Ja imam ljude koji me vole i ne vole. Nisam ljubomorna, nikada nisam ni bila. Pogotovu što se tiče žena. I te kako se zna moje mišljenje o Usr*niji! Ona ovde po celu noć i dan priča o meni. Navodi na to da je ili zaljubljena u mene ili je debelo ljubomorna… Ćao, uvek ćeš ostati Usr*nija! – pričala je Ljuba.

– Ljubomire, govoriš o sebi! Ovo je prešlo svaku meru! Smaraju me svađe sa ovom ženom! Ti si Ljubomire trandža! Na mene se loži više muškaraca nego na tebe. Ugradila si te sise! Kome ćeš ti trandžo da budeš uzor? Smor mi je sa njom da se raspravljam! – govorila je Stanija Ljubi.

Ja trandža imam decu, a ova se kači po kaučima i j*be po rijalitijima. Us*anija, ni toalet papir nemaš – dodala je Ljuba.

Pogledajte šta su još sve rekle jedna drugoj i kako je to izgledalo: