Vapaj Miljaninog oca! Pomozite,naudit će detetu! Ona je skrenula,siguran sam…

Miljana Kulić preksinoć je doživela nervni slom, nakon čega je šoljom gađala i povredila Davida Dragojevića, da bi potom pokušala sebi da oduzme život.

Kako doznajemo,redakcija Srspkog Telegrafa je stupila u kontakt sa Miljaninim ocem Sinišom Kulićem, koji je izrazio zabrinutost zbog ćerkinog psihičkog stanja, a kako je istakao, najviše se plaši da njegova ćerka ne naudi njegovom unuku Željku.

– Zbog Miljaninog ponašanja i meni se slošilo, verujte mi, ne mogu da spavam jer me more brige. Miljana je totalno prolupala, izgubila je kompas. Mislim da je tome prethodilo to što je ranije imala traume. Mislim da je Davida gađala u samoodbrani. Ipak, nisam siguran da je sa njom sve u redu. Najviše se plašim da ne naudi bebi! Jadan moj unuk, tako je mali a izložen je velikoj opasnosti. Treba da ga, ne daj bože, ubije zbog zadrugara – kaže Siniša koji ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se nalazi njegova naslednica.

Dakle, kada je Miljana napustila rijaliti, a potom se opet vratila u Imaginarijum, mislio sam da je došla sebi i da se opametila. Međutim, njoj je zaista potrebna stručna pomoć jer je opet nastavila da se ponaša neuračunjivo. Jedno vreme sam mislio da pravi incidente zbog šou programa i kako bi bila u centru pažnje, ali sada sam siguran da je skrenula – konstatuje Siniša.

Iako se moja žena trudi da smiri Miljanu, njoj to ne uspeva. Iskreno, plašim se da ne oboli nervirajući se zbog nje. Kada gledam koliko se muči, dođe mi da pozovem produkciju i kažem im da mi izvedu ćerku napolje. Ne znam više šta da radim, ali znam da ovako više ne može. Zbog Miljane ćemo svi završiti u ludnici. Siguran sam da ona narednih godina ne bi trebala da učestvuje u rijaliti programima. Ona je kao u nekom eksperimentu, čitav život je provela tamo. Prva je trudnica u rijalitiju, a sada je i moj unuk prva rijaliti beba – kaže Nišlija i otkriva da je Tijani i ANi zabranio da gledaju rijaliti u kojem učestvuje sestra.

Tijanu i Anu sam distancirao od te priče. One žive svoje živote, i hvala bogu, ne gledaju rijalitije. Ako je Miljana krenulapogrešnim putem, neću dozvoliti da i one naprave istu grešku – izričit je otac!