Potresna priča Zadrugarke! Očuh je maltretira,a mama ima traume…(VIDEO)

U Zadruzi su tokom noći u spavaćoj sobi okupile se Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Mina Vrbaški, Luna Đogani i Savo Perović. Zadrugari su se dotakli priče kako u njihovim familijama vladaju loši porodični odnosi. Luna se osvrnula na priču da majka Adama Đoganjija nije želela da se on rodi, a potom se Mina otvorila i priznala da njen otac nije želeo da je prihvati, da je ucenjivao njenu majku da mora sa njima da živi pod istim krovom. Pored ovih potresnih priča, Matora je želela da svojim cimerkama ispriča kako ona ima odličan odnos sa porodicom.

Generalno naši porodični odnosi su loši. Moju mamu je ostavila njena mama, moja baba, ostavila je kod moje prabake, jer je ova nije želela – pričala je Sanja.

– Tvoja mama ima traumu donekle. Sanja je donekle odrastala kod bake Ja sam imala sreću što je meni majka bila i mama i tata. Moja životna priča je veoma lepa. Meni je stric bio jedan od najpoznatijih šahista, jedan od najvećih davalaca krvi. Moj tata se odrekao svega da bi njegova braća i sestre imali. Živeo je u kućici maloj pokraj groblja, a sve je imao. Ja dedu nikad nisam upoznala, on je bio bokser. Veoma mlad je preminuo. Imam jednu tetku koja ima veoma čudnu priču. Kao mlada je bila sa jednim ambasadorom. Ona je sve ovde ostavila i otišla za Pariz. On je nju varao, ona to nije mogla da prihvati. Ona je sve ovde ostavila i niko kasnije nije želeo da je prihvati. Imam i jednu tetku u Obrenovcu i nikoga više. Tata ima malu porodicu, a familiju moje mame je prihvatio kao svoju. Moj tata i njegov brat su živeli u špajzu – pričala je Matora.

I onda Miljana Kulić s*re po porodicama i priča kako je mene moj očuh j*bao i zato mama i ja nismo u dobrim odnosima. Ona ne zna da je moj očuh maltretirao mene i mamu sedam godina i onda kako da je ne zadavim – dodala je Stankovićeva.