U Zadrugu stiglo pismo! Zadrugari zanemeli! Lunči bio sam zaljubljen u tebe…

Još jedan od zadrugara za koga je učešće završeno (mada se on ponovo ušunjao u imaginarijum)jeste Lazar Jeremić. Osim što je proglasio novog vođu , Jera je zadrugarima poslao jedno poduže pismo.

On se u njemu zahvalio svim ljudima koji mu znače:

– Ćale, Mića, izvinite na ovome, jedini razlog zbog čega neću vas staviti za vođu je taj cvetić, da uživa u hotelu sa majmunicom. El kapitano, David Korać, “lav iz gejm”. Hvala ti što si mi bio drugi ćale, što si me naučio da budem pošten u ovoj vreloj igri. Čuvaj riheb i našu terasu, srećan ti rođendan unapred, voli te tvoj sin. Ljubi Suzu i čuvaj, neka te sluša.
Doktor Pržulj, nastavi da dominiraš u ovoj igri, hvala na svakom savetu, kritici, pomoći, ti si nambr uan.
David i Ana, malo je reći da si mi postao drug, prijatelj. Zamenio si mi rođenog brata, zapravo si ti onaj pravi, čuvaj najlepši cvetić, štiti i voli. Anči sve znaš, a ja uveliko biram najlepšu venčanicu, a kumu već znaš ako bog da Anastasiju Ražnatović.
Matora, Sanja, znate da niste samo poznate po tome što ste zajedno kao dve devojke u vezi, već i po tome kao dva velika anđela iskreni i prepošteni pravi prijatelji. Volim vas.
Savo, znaš da sam uživao u tvom mirisu, pored tebe dok spavam, nežnom dodiru, kada mi tražiš nešto, ja učinim, pa me zagrliš. Znaš i sam da si prepošten i da si mi kao mlađi brat.
Jelena Krunić, sigurno nas jedna stvar spaja, a to je ta jaka i pozitivna energija koju imamo. Ne vraćam se na staro, a improvizacija nargile je bila uspešna misija, ljubim te Jeco, preemotivno biće.
Bora, hvala Borkile na svemu što si delio sa mnom, ponosan sam što sam te upoznao. Želim ti od srca veliki plasman. Hvala ti na smehu, suzama u radiju amneziji, u tome si najbolji i ne odustaj. Ljubi te čoko brat.
Aleksa i Petrući, biće sve preneto Mini, znam kako ti znači, priznajem, praviš bolje kiflice od mene, bolji hleb i bio sam ljubomoran. Petrući, Tamara i ja te čekamo, slobodno uzmi još koje pivo.
Lunči i Marko, bio sam zaljubljen u tebe, ali je*i ga. Čuvaj je mnogo, sve vam najlepše želim.
Ljuba, kevo, drži se, šaljem lešnike, hvala ti na svemu, ljubim te.
Mina, jebi ga, već sam sa Crnogorcem, ali ostavio sam ti Milana. Čeka te Dedinje.
Karađorđe, hvala ti za svaki gutljaj mleka, čekam te da me naučiš da jašem.
Zlata i Stolić, Smederevci, držite se, čekam vas. Vlado, volim te. Zoka i Marijana, čekamo vas Ika i ja.
Maja, Maki čekamo te Saki, Taki i ja na kafi.
Rada, Rajka, bila si mi kao druga keva, hvala ti za sve.
Pavle i Stanija, čuvajte se, stiže Vlada.
Bane, lažna suzo moja, ideš do finala.
Ša, znam da bi voleo da si na mom mestu, ali polako, ići će brat na šišanje i naravno, reći ću Iki da je voliš.