Sloba zapretio! Podnet ću prijavu protiv Lune! U knjizi objavljuje privatne stvari u vezi njega…

Sloba Radanović,popularni pevač i član žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, radi punom parom na svojim novim singlovima. Pred kamerama emisije “Premijera” on je otkrio da se za svaku svoju pesmu konsultuje sa svojom bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme – rekao je Sloba, a onda otkrio i kako se on i Kija zabavljaju na snimanju novog takmičenja ružičaste televizije.

Zabavljamo se odlično na “Pinkovim zvezdama”, žiri je top, baš smo se snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponekad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto – naveo je pevač.

Takođe,sinoć je održana promocija knjige o Radanovićevoj ljubavi sa mladom modnom blogerkom, Lunom Đogani, a Sloba nema najlepše mišljenje o svemu tome.

U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim – bio je besan Sloba.

Za kraj ovog premijernog razgovora Radanović je otkrio šta za njega predstavlja praznik 8. mart i da li je neku damu iznenadio za ovaj dan.

– To predstavlja za mene dan koji ljudi posvete ženama, iako bi to trebalo da rade svakoga dana. To je dan kad cvećare zarade najviše para. Volim moju mamu da obradujem. Sad skoro sam je obradovao putovanjem, išli smo zajedno u Prag, prvi put je letela avionom, baš joj se dopalo i meni je drago zbog toga – otkrio je Sloba.