Luna javno ponizila svoju porodicu!Otkrila detalje,zaboravila na kamere…(VIDEO)

Učesnici “Zadruga 2” prošle noći odgovarali su na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici – RTV Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Dakle,nakon nekoliko “napetih” sati, zadrugari su konačno mogli da odmore, te su su zaseli i pričali o životu van Zadruge, kao i o svakodnevnim stvarima.

Luna Đogani, Marko Miljković i Nenad Aleksić Ša dotakli su se teme godina, da bi se Luna nadovelaza na godine svog tate Gagija Đoganija. Luna je bila u centru skandala prošle godine, kada je pričala o navodnom puišenju marihuane sa svojim očuhom Andrejem Atijasom, a sada, ona je nastavila da priča detalje o porodici!

– On je samo četiri godine stariji od Mikija. Kada je bio mlad, tata je bio pravi šmeker. Znate li vi koliko njega žene vole? Ne biste verovali koliko sam ja devojaka u svom životu srela, koje su mi govorile koliko su se u mladosti ložile na mog tatu. Blondi, Savina mama je jedna od njih. I dan danas kada vidi mog tatu, njoj nije dobro – ponosno je pričala Luna.

Kako se tema uvek produbljuje, blogerka se prisetila i svog detinjstva kao i toga koji je bio njen najlepši period u životu.

– Mama i tata su prvi zajednički stan kupili na Miljakovcu. Bio je mali, ali pun ljubavi. Sećam se svakog ćoška u njemu. Nakon toga su kupili stan na Medaku, pa smo se preselili u Rakovicu… Tamo smo imali najveći stan, imala sam čak dve svoje sobe. E to mi je najlepši period u životu. Na žalost, nakon toga su se Gagi i Anabela rastali – tužno je rekla Luna.

Pogledajte u videu: