Davidova majka očajna! “Ana mi se gadi”… Nedostaje mi moja Magdalena…

Biljana Dragojević, majka Davida ,neutešna je otkako je Aleksandra Subotić sa ćerkicom Magdalenom napustila njenu kuću u Veterniku.

Ona kaže da ne može da podnese tu prazninu i tišinu sada kada nema deteta da trčkara po sobama, a za sve krivi sadašnju snajku Anu Korać.

Ma, Anu Korać ne podosim i tačka! Ne znam šta još o toj osobi mogu da kažem a da već nisam rekla. Ona nam je sve upropastila. Ona i moj naivni sin, koji je poverovao toj ženi koja nema iskrene emocije prema njemu. Meni je mnogo teško što Magdalena više nije sa nama, a za to je kriva Ana. Ona nema obzira ni prema malom detetu, koje je zavolelo Davida i u njemu videlo veliku podršku. Ona je loš čovek i gadi mi se! – očajna je Bilja.

Mnogo patim za mojom Magdalenom, na nju sam gledala kao na unuku. Sada mi je stan prazan, nema više galame, nema smeha, niti dečjih igrica. To dete mi je priraslo za srce i žao mi je što su nas okolnosti i zli ljudi, kao što je ta Ana, razdvojili. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje. Ne znam šta više da kažem, previše toga se desilo.