Luna tužna i razočarana! Marko sa Draganom tajno šaputao…A Dragana otkrila šta oseća…(VIDEO)

Ponedjeljkom se na programu televizije Pink emitira emisija “Pretres nedelje sa Milanom”. Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, te je došlo vreme da se zadrugari prisete svih onih situacija koje su obeležile nedelju iza nas.

Dakle tema koja je pokrenuta ticala se odnosa Marka Miljkovića i Dragane Mitar. Voditelj je podsetio Miljkovića o čemu je razgovarao sa zadrugarkom u garderoberu, kada je već započeo vezu sa Lunom Đogani.

Preneo si Luni jednu situaciju da je Dragana došla za tobom u garderober, 11 dana nakon što ste ušli u vezu. Ali nisi ispričao da ste se krili od kamera i da ste šaputali – rekao je Milan.

– Ja nikad ne šapućem. Ne sećam se šta je tad Dragana rekla – naveo je Marko.

– Sreli smo se u garderoberu i pričali smo. Imali smo generalno otvoren odnos. Ja sam mu rekla da treba da ode kod Lune. Nisam šaputala. Pitala sam ga šta se dogodilo, da li je ok, drago mi je da je srećan. Pitala sam ga šta se sa njim dešava zato što je rekao da će krenuti rijaltii od tad. Bilo mi je iznenađujuća ta promena ponašanja – objasnila je Dragana.

Luna je sve vreme skrivala lice rukama i osećala se neprijatno, zbog čega je povremeno i dobacivala svom dečku.

Šta ona ima tebi da šapuće? Mene zabole za nju – pitala je Đoganijeva.

Rekla mi je: “Marko ja tebe poznajem, ti se foliraš pred Lunom” – objasnio je Miljković.

– Ja ne krijem nikakve emocije prema Marku. Nedostaje mi moje dete. Mislim da je to bilo kad je imao svađu sa njom. Pitala sam ga o čemu se tu radi – navela je Dragana.

Zatim je ustala i Đoganijeva i obrazložila da joj ništa nije jasno, te da se očigledno mnogo više od drugarstva dešavalo između Dragane i njenog dečka.

– Rekao mi je… Ne znam, ne sećam se tačno. Nije mi rekao ništa ni o kakvom šaputanju. Šta ima da se šapuće, samo ako nešto hoće da se sakrije – bila je ljuta Luna.

On se smejuljio i komunicira očima. Toliko sam ga upoznala da znam da tako komuniciramo – objasnila je Dragana.
Ja nikog ne lažem, ništa ne foliram, čista sam kao suza. Kao i prošle sezone. Nemam zbog čega da se stidim. Ja sam svoje s*anje priznala i svoj krst nosim. Ja sam mirna kad uveče legnem u krevet – zaključila je Đoganijeva.

Zatim je ustala Zorica Marković i stala na Luninu stranu, te je pritom čestitala Miljkoviću jer, prema njenim rečima, uspeo da odglumi ljubav sa Đoganijevom.

– Istu grešku praviš, devojko! Samo si iskrena, ništa loše nisi uradila, ali tvoja greška je što se svaki deo tvoje veze vidi na tebi. Ja mislim da ovaj dečko (Marko) fantastično igra igru. To nije bio put do Luninog srca već put do fanova. Ja ti čestitam na tome, ali žao mi je nje, jer će ponovo biti isto – navela je Zorica.