Sloba javno podržao bivšu suprugu.Kija ima pravo… Što se tiče Lunine knjige ,sledit će tužba…

Sloba Radanović je ovih dana ponovo aktuelan, posebno nakon komentara za knjigu Lune Đogani, koja treba da izađe. Za ekipu portala “Pink.rs”, Sloba je konačno rešio da iskaže svoj stav, ali nisu ga mimoišla ni pitanja o Ani Korać i Kiji. Na samom početku, sve je interesovalo da li je Sloba imao priliku da pročita knjigu “Igra sudbine”, koja je inspirisana životom Lune Đogani.

Nemam vremena za gubljenje, stvarno – bez dlake na jeziku rekao je Sloba, koji je rekao u kom slučaju će tužiti autorku knjige Eminu Smajić.

– Ako je neko preterao u iznošenjima novosti o meni, zato što je to pisala osoba koja mene ne poznaje, koja veze nema sa životom, ne zna ni ko sam ja uopšte… Možda me je videla negde, na jednom nastupu. To mi je totalno banalno. Da je to napisao neko ko me poznaje, ne bih ja imao ništa protiv – iskren je Sloba, koji knjigu “Igra sudbine” ne može da uporedi sa knjigom “Potpis”, koju potpisuje njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar.

Kristina je osoba koja je sa mnom delila život pet godina, svašta smo proživeli, ona mi je bila supruga, tako da je ona imala puno pravo da piše o našem životu… A ono je pisao neko ko me ne poznaje.

On je pre nekoliko dana javno podržao svoju bivšu suprugu u borbi protiv svih koji joj se “kače za vrat”, što je ona dočekala na nož, te ga je javno prozvala.

Ja sam to uradio zato što mislim da sam ja ta osoba kojoj bi trebalo da se kače na vrat, jer sam ja uzročnik svega toga, da je ona tu imala mnogo manje udela u svemu. Tačnije, ona je koleteralna šteta, moja, i zato sam je podržao javno, ali opet je ispalo… Opet je ispao bauk kada sam ja to objavio. Ne valja kad ne podržiš javno, ne valja kad podržiš… Najbolje je gledati svoja posla – objasnio je Radanović, koji je kratko i jasno odgovorio na pitanje da li je imao nešto sa Anom Korać, budući da o njihovoj navodnoj aferi bruje svi.

– Ne! – kratko i jasno rekao je Sloba.

Sloba se pohvalio da je snimio spot za novu pesmu “Naivna”, koja će biti objavljena za desetak dana, a na pitanje ko je ispao naivan u ljubavnom trouglu o kojem godinu i po dana bruji čitav Balkan kazao je sledeće:

– Ja sam najviše ispao naivan! Upustio sam se nekako lako u ozbiljne životne korake, tako da ispao sam naivan, ali mislim da je to sada ojačalo i da sada više nisam naivan – rekao je Radanović.