David očajan! Nakon incidenta s majkom,svađa sa Anom! Pao u depresiju…(VIDEO)

David Dragojević, danas je bio veoma depresivan jer je već neko vreme razdvojen od nove devojke Ane Korać, te je otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa drvetom.

Pogodilo me je sve u vezi moje mame i kad je bio pretres nedelje, jako ružno što se meša u naš odnos, glupo mi je od Ane. Osećam se ružno, ja sam rekao sve šta imam, Ana mi je i te kako bitna. Ali, ova razdvojenost, posvađali smo se bezveze sinoć. Njoj su rekli da neće izdržati pritisak, a meni krivo što mama ne razmišlja kako je meni ovde zatvoren. Ko god nešto da Ani kaže, ja znam da je to urniše, ima i ona svoje probleme. Baš se trudim oko svega. Nedostaje mi. Nisam je ni sinoć video, ja sam krivac i napali su me da sam sujetan. Lazar je napisao neku poruku, ne znam ni šta je hteo. I ona je nešto pomislila da mi pričamo, naljutila se. Ne znam da li toliko grešim ili sam lud ne znam, pojma nemam. Tamo sam u hotelu zatvoren, depresivan sam, ni sa kim se ne družim ni ništa, kao lud sam – rekao je David, a detaljnije poslušajte u videu ispod.

On je nakon toga otišao da porazgovara sa prijateljem Markom Petrućijem, te mu se opet požalio na situaciju spolja:

– Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene. Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam – rekao je David.