Mitrović otkrio mnogo važnih informacija o rijalitiju,a evo i ko se vraća u Zadrugu…

Željko Mitrović,vlasnik TV “Pink” otkrio je da ćemo uskoro na ružičastoj televiziji moći da gledamo nove emisije, za koje je odvojio budžet od preko 11 miliona evra.

Dakle, nova programska šema donosi manje rijaliti programa, tačnije – emisije će biti emitovane samo pre podne i kasno uveče, a između ćemo gledati nove emisije, te je Mitrović objasnio da li to možda znači da je došao kraj rijaliti eri.

Naprotiv, rijaliti je na svom istorijskom maksimumu. Mislim da je ovo najbolja sezona rijalitija do sada. “Zadruga” ima najveći rejting, a po istraživanjima najveći broj mlade, urbane publike prati ovu sezonu. Rijaliti se emituje po deset sati dnevno i tu bude uvek jedna ista publika, a sa novom šemom ćemo povećati broj gledalaca i program će biti raznovrsniji – ispričao je direktor.

On je prokomentarisao i to kako reaguje na učesnike kojima je pružena prilika da postanu poznati, a oni mu na sve moguće načine zabadaju nož u leđa time što beže iz rijalitija, lome inventar…

Neko to razume kao priliku, a neko kao kaznu. Na primer, meni bi bila kazna da me neko tamo zatvori, ja bih se osećao kao u zatvoru. Nekad je čovek svetan onoga što potpisuje i u šta ulazi, a nekada nije. Sve zavisi od stepena zrelosti i godina. Ne mogu se mnogo ljutiti na ljude koji posle sedam meseci puknu, posebno ako su to mladi ljudi koji ne znaju u šta se upuštaju. Njima sam oprostio, drugima nisam – rekao je Željko, a zatim otkrio šta će biti sa Miljanom Kulić.

– Nisam neko ko bi mogao da daje te procene, ali mislim da je možete očekivati u “Zadruzi 3”.