Davidovoj majci pozlilo! Aleks saopštila,napolju se dešava haos…

Pred povratak u “Zadrugu”, koji će se navodno dogoditi u subotu, Aleksandra Subotić često daje izjave o tome šta sprema i kako će reagovati kada vidi njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića sa novom devojkom Anom Korać.

Dakle, da cela ova situacija koja se trenutno dešava u rijalitiju nije poljuljala samo nju, dokazuje činjenica koju je Aleks izrekla, a tiče se Davidove majke.

Ženi nije dobro, pod stresom je i plače 24 sata. Narušeno joj zdravlje, pritisak joj je visok, povraća, ide joj krv iz nosa. On se odrekao svoje majke zbog one ženske stvari. Ženu koja mu je uvek pomagala je izdao, a predstavljao se kao neko kome je porodica sve na svetu. A sve nas je prodao da bi postao popularan u rijalitiju – rekla je Subotićeva.

Ona je takođe otkrila šta bi rekla da je David moli da mu oprosti, da li bi se pomirila sa njim i kako će izdržati dok ih gleda kako se ljube pored nje.

– Kada bi mi došao na prag i molio da mi se vrati, izbacila bih ga iz kuće i zalupila bi mu vrata. Ajde što je zgazio mene, nego i moje dete, bez trunke milosti i sažaljenja. Trudiću se da ga u rijalitiju ne vidim, da ga ignorišem, to mi je taktika. Neće mi biti prijatno, ali ne želim ga u svom životu. Svaki put kada je pomazi ili poljubi, pomisliću da je baš tako trebalo da bude. Neka joj ta beda i folirant, nemam ja za kim da patim – priznala je Aleks.