Kija konačno otkrila Anu! Iznela celu istinu! Gora je od Lune…

Dakle,David Dragojević tvrdi da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić kopira Kiju Kockar, kako bi pobedila u “Zadruzi 2”! Dragojević, koji je u rijalitiju prevario svoju devojku sa Anom Korać, optužio je Subotićevu da glumi žrtvu i oponaša Kockarevu.

Aleksandra glumi žrtvu! Kopira Kiju da bi pobedila! – rekao je David, a sa njim je bila saglasna i Luna Đogani koja je, podsetimo, bila ljubavnica Kijinog supruga u prvoj sezoni rijalitija.

Ona je nova Kija! – vikala je Đoganijeva.

A kada je čula ove optužbe, Aleksandra je od očaja počela da plače i vikala kako ništa od toga nije tačno, a Kristina je imala komentar na celu situaciju:

Aleksandra mene ne može da kopira, naše priče su različite! Mene, bre, niko ne može da imitira – kaže Kija i dodaje:

– Vidim da su zapravo David i Ana veoma slični Slobi i Luni. Čak su mi i odvratniji. Luna napokon ima sreću što je neko odvratniji od nje, a to je u ovom slučaju Ana. Kad je Aleksandra ušla, David i Ana joj nisu ni ruku pružili. A ovaj moj (prim. aut. Sloba) je morao da pita ljubavnicu da li može da mi pruži ruku, i na kraju je to ipak učinio. Da nije, otkinula bih mu ruku pa bih je sama sebi pružila – smatra Kija.

Kija ističe i da Aleksandra ne treba da se trudi da je kopira, jer kako kaže, treba da bude mnogo gora nego što je Kija bila prema Luni i Slobi.

– Ona treba da bude mnogo gora od mene. Kada bih mogla da vratim vreme, bila bih mnogo oštrija prema Luni i Slobi. Znam samo da je David gluplji od Slobodana. Ma, glup je kao Luna!

S druge strane,Sloba smatra da Aleksandri njegova bivša supruga treba da bude uzor.

Žao mi je Aleksandre, ona treba da se ugleda na Kiju koja je uspela da se izdigne iz čitave situacije. Sve je stoički podnela. Davida ne poznajem, ali čini mi se da se sve spontano desilo. Mada, ja sam posledni koji ima prava nekoga da savetuje – kaže Radanović za “Informer”.