Žestoka svađa između Aleksandre i Ljube! Aleksandra najbrutalnije izvređala majku…Zatim se umešala Stanija…(VIDEO)

Dakle,povratak Aleksandre Subotić napravio je pravi potres u “Zadruzi”. Ona je stupila u žesotke okrešaje sa svojim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem i njegovom novom devojkom, Anom Korać, ali i sa majkom Ljubom Pantović, kojoj zamera to što je dobra sa ljudima koji su njoj naneli zlo.

– Ana je devojka koja se smuvala sa mojim verenikom zbog čega sam ja patila. Ana je devojka koja me je povređivala jer je govorila da joj se sviđa David. On je meni to uradio, ali je Ana deo toga. Ja sam tvoja ćerka i meni je veridba raskinuta zbog njih dvoje. Ti u svemu tome podržavaš Anu, nunaš je ovde u krilu, a mene nikad tako nisi uzela u ruke – prekorela je Aleksandra Ljubu.

Ne patetiši. Prestani da igraš rijaliti. Tvoj osnovni problem je što si lagala sebe. Međusobno ste ti i David dva lažova. Ti si mene nazivala k*rvom i narkomankom kada sam ti rekla šta će ti on uraditi. Ja sam se od Ane distancirala. Je l’ tebi bre krivo što si mi ovo uradila? Dok je živela sa Davidom, ja sam joj slala pare i nikad nisam valjala. Tebi dete niko ne valja ko ti kaže istinu. Sram te bilo Aleksandra. Dete ti mene mrziš – urlala je Ljuba na svoju ćerku, a onda i zaplakala.

Zatim je u tom trenutku je besan kao furija uleteo David i upitao Ljubu da li se čula sa Vladimirom Tomovićem nakon njegove diskvalifikacije što je ona negirala, a to je izazvalo ogromnu ljutnju, pa je Stanija Dobrojević osula žestoku paljbu po Pantovićevoj.

Ološu bre jedan. Ona je dobro dete, ti si je napravila poremećenom. Htela si da je rastaviš od Davida, da bi mogla da je podvodiš po rijalitiju. Pisala si Tomoviću da budete dobri iako je udario Aleksandru – vikala je Stanija, a Ljuba joj je uzvraćala uvredama.

Celu svađu poslušajte u videu: