Aleksandra proklinje Anu i Davida! Nekada je bio osetljiv na moju pojavu…(VIDEO)

Danas je drvo mudrosti pozvalo je Aleksandru Subotić u Rajski vrt, budući da se skoro ponovo doselila u Belu kuću. Razgovor su započeli tako što je Subotićeva pohvalila sinoćnju žurku, te je istakla da se oseća i bolje nego što je očekivala. Nakon toga, Drvo je upitalo Aleksandru da li se njeni planovi odvijaju u pravcu kako je mislila.

Dakle,tokom razgovora sa Drvetom, Subotićeva se dotakla njenog bivšeg verenika, Davida Dragojevića, koji ju je prevario sa Anom Korać, te je otkrila kakvi su njeni planovi kada su njih troje u pitanju.

Ne baš, ja sam mislila da David kad me bude pogledao u oči, on je bio osetljiv na moju pojavu, moje oči, mislila sam da će se promeniti i da će u jednom trenutku početi da priča istinu. Htela sam da saznam razlog zbog čega se sve ovo desilo. Čula sam da mu je Zorica rekla da ja imam dečka za koga sam snimila spot i da sam ja izašla iz njegove kuće posle srpske Nove godine. Ne odvija se sve, ali malo po malo se otvaraju karte. Mislim da će se do kraja otkriti šta se desilo u njegovoj glavi. Meni ništa nije jasno šta se njemu desilo u glavi. Ja mislim da je on mene iskoristio zbog nečega. Ja dok sam bila sa njim napolju u vezi nisam ni osetila, ali ako je on bio sa mnom iz sažaljenja, a ušli smo u rijaliti kako bi sebi obezbedili u budućnost… Meni sve to govori da je on mene iskoristio da uđe ovde. Nije on kriv što sam ja Minu udarila, ali je neko ko je mene huškao na te stvari, a on jeste imao veliki uticaj na mene. Ja ne mislim da je sa Anom iskren, jer sam slušala neke razgovore kada on govori da jedva čeka da svojim drugarima pokazuje kakav auto ona vozi. Što se tiče Ane, ne znam odakle njoj sve te pare, tako da će biti na neki način zbrinut. Ja znam šta je istina između nas dvoje i znam da on nju laže. Ja ne znam da li ona njemu veruje, ili njih veže zajednička ljubav prema novcu. Ja bih na njenom mestu sela i razmislila. David je skroz kontradiktoran, da ja više ne verujem u poslednjih godinu dana svog života. Ja više ne znam u šta da verujem. U jednom trenutku traži da potvrđujem neke stvari koje su se desile napolju, iza svega toga se krije neka pozadina. Ako je on prestao da me voli, a nastavio da bude sa mnom, mora iza toga da postoji neka pozadina. Njemu su bitne pare i to sam tek sada shvatila. Čula sam i da se on sa njom posvađao zbog toga što je izgubila honorar. Nije mi jasno da on nije hteo da priča sa mnom zbog toga što sam gubila pare, a psihički se loše osećam. Mislim da se on uplašio te moje kazne od 50. 000 evra – započela je Aleksandra.

– Posle svega što sam proživela sa njim, ne želim da se mirim. Ja kad ga gledam u oči kad se svađamo, mene njegov lik podseća na nešto lepo, jer sam ga mnogo volela. Ali ova osoba u koju se pretvorio, mene ne privlači. On više nema nijednu pozitivnu osobinu. Niti ga zanima mama, niti ga zanima porodica. Mene je napolju ostavio na cedilu. Jedino šta sam zacrtala je da se nikad neću pomiriti sa njim, jer meni takav mušakarac ne treba. Kako nekog koga voliš tolike godine možeš da preboliš i nađeš novu devojku za tri dana. Ja napolju gledam šta rade Ana i on, ne verujem, jer je on meni poručio da će se boriti za nas – bila je odlučna Subotićeva na pitanje da li će se pomiriti sa Davidom u nekom narednom periodu.

– Ja ću da dam sve od sebe da, kad sam u prilici, da ispitam situaciju, ja sam rešila da nastavim dalje, ali mene stvarno zanima šta se to desilo u njegovoj glavi – pričala je Aleksandra o sledećim koracima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.