David napravio haos! Ostavio Anu i otišao kod Aleksandre! Urla,bole ga njene reči…(VIDEO)

Danas,u toku radio emisije “Amnezija” koja se održava svake srede u “Zadruzi”, voditelji Bora Santana i Bane Čolak pustili su pesmu “Dobrodošla moja bivša”.

Ona je govorila o svom odnosu sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, koji je pre mesec dana započeo novu vezu sa starletom Anom Korać.

Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu – započela je Aleksandra. Sve detalje njenog izlaganja možete poslušati u videu ispod, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

David koji je slušao sve njene reči i redovno dobacivao komentare, više nije mogao da izdrži, te je upao u studio i prekinuo program.

– Dobar dan, vanredna situacija. Ovo je devojka kojoj je sada tek proradio inat. Sve što sam ja nekada pričao, ona tek sada radi. Dok sam joj ja govorio, nije me slušala, a evo kakva je sada. Pričao sam je da se smiri i da ne gubi honorar zbog deteta, ne mogu da slušam više ovo. Posle krivi mene – urlao je on, a Subotićeva se samo smejala.

Nakon što je napustio emisiju, ona je rekla da joj nije jasno zašto se on uopšte obazire na njene reči, ako mu nije stalo.

Sve detalje možete poslušati u videu ispod.