Nakon što je Kija brutalno prokomentarisala Anu i Davida,desio se novi šok! Komšiluk na nogama…(FOTO)

Kako doznajemo,Osman Karić je bio veliki prijatelj porodice Atijas-Đogani, i od samog starta “Zadruge 1” dao je svoju bezuslovnu podršku Luni. Ipak, njega je jako razočaralo to što se blogerka smuvala sa Markom Miljkovićem, i od tada je rešio da bude na strani aleksandre Subotić.
On je nekada išao protiv Kije zarad svoje prijateljice Lune, ali je rešio da zakopa ratne sekire, s obzirom da je Kija osudila vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, sažalivši se na Subotićevu.

Kija je danas rešila da se oglasi povodom veze svoje bivše drugarice i Dragojevića, naglasivši da joj se okrene želudac svaki put kada ih vidi, i da podsećaju na Lunu i Slobu nekada.

Dakle,ovaj potez je kupio Osmana, pa je rešio da Kiji oda počast i pruži podršku, i nema sumnje da između njih prozivki više neće biti.

– Došlo vreme da zavolim tebe, zbog Lune sam ljut na sebe, ljut bio na tebe, Marko je sad jebe, mozda sam pogrešio pa sam sebe tešio i Lune se rešio, bio sam budala jer Marku je dala. Kad pogrešim ja se kajem, sebe ti od srca dajem, komšinica ti si moja, zaštita ću biti tvoja – Osmanove su reči.