Oglasila se Davidova majka i otkrila istinu! To nije istina…Aleksandra laže…

Kako nam je već poznato majka Davida,Biljana Dragojević od početka nije odobravala vezu svog sina Davida Dragojevića sa Anom Korać. Ona je od starta bila uz svoju bivšu snaju Aleksandru Subotić.

Ipak, Aleksandrin ponovni ulazak u rijaliti, promenio je njen odnos sa bivšom svekrvom. Biljana tvrdi da Aleksandra laže i da nije tačno to što je ispričala za Mungosa, njenog partnera, kako je fizički nasrnuo na nju i Aleksandru, one večeri kada je David imao telefnski poziv.

Podsećamo na Aleksandrinu izjavu.

– Ja sam kod njegove majke živela sve do trenutka kada se desio onaj poziv, kada je razgovarala s njim. Onda je Mungos uzeo Biljani telefon i hteo da je prebije. Sutradan sam ja tvojoj majci kupila novi telefon i zbog toga sam otišla. Ti si govorio da je Mungos uhvati za šiju, to si ti pričao ovde! Mungos je upao polupijan, zamalo je nije udario kada je razgovarala s tobom i posle toga je dva sata pretio da će nas ubiti od batina. Ja sam posle toga otišla od kuće. Pričam istinu, da znaš šta se dešavalo. Pričam ti nešto što je tačno – rekla je ona.

Biljana Dragojević negira ovu Aleksandrinu priču.

– Ne, Mungos nije hteo da nas bije. Ja ne bih bila s nasilnikom u vezi! On je samo malo impulsivan, pa tako reaguje i, eto, polomio mi je telefon. Aleksandra je to prenela Davidu jer je povređena i hoće da ga uništi. Mungos smatra da treba da pustimo Davida da sam odlučuje s kim će da bude, a ja ne želim Anu. Zato je on impulsivno reagovao – rekla je Biljana.