Aleksandra ovim rečima pokopala Anu! Nako ovoga će se zapitati…

Dakle,tokom sinoćnjeg programa u “Zadruzi” nastavile su se žestoke svađe između Aleksandre Subotić, njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića i njegove nove devojke Ane Korać. U jednom trenutku, David je, posle nervnog sloma, čak napustio kuću i plakao u dvorištu.

– Rekla sam mu da ne pravi sprdnju. Da, ako ga neko nešto pita, neka kaže šta ima. Ja njemu govorim da se ponaša kao da 12 godina, a ima 30 godina – rekla je Ana

Tada joj je Aleksandra uputila žestoke reči o Davidu i njoj:

– Ana, što se tiče ovoga: “Tvoj bivši verenik mene ne zanima”, ja sam tebi ostavila svoje smeće, ćao! – rekla je Aleksandra.

Ana je zatim izašla napolje i pozvala svog dečka da se vrati na sastanak, što je i učinio. Kada se vratio u Belu kuću, David je ponovo počeo da se svađa sa Aleks.

– Ona je namerno došla da bih ja izneo ove stvari. Ona je htela da dođe do ovoga. Ona radi sve kako bi mi se usr*la. Prvo je rekla da sam izgubio vizu, sada govori da nisam. Htela je da ja izgovorim šta sam tamo radio, da bih je izgubio. I sada sam je izgubio. Volim Anu i želim da budem sa njom! – govorio je David.

– Sad je nemaš. To ne znači da ne možeš da odeš u konzulat i da rešiš. Hajde ćao, ja sam kriva što si izgubio. Ja tebe treba da štitim posle svega? On pati za vizom. Boli ga uvo za sve šta je uradio i šta se dešavalo, pati za vizom! – pričala je Aleksandra.