Čovek iz produkcije progovorio o Ani Korać! Nekada je bio prijatelj sa Kijom i Anom a danas…

Milan Milošević,voditelj Zadruge 2,i koji je učestvovao u Zadruzi 1 kao takmičar iste, otkrio je sa kim je ostao u prijateljskom odnosu, kao i u kakvom je trenutno odnosu sa Anom Korać, koja je ovih dana zajedno sa Davidom Dragojevićem u centru pažnje zbog ulaska Aleksandre Subotić u rijaliti.

Ne mogu baš da komentarišem, svako ima svoj stav o svemu što se dešava tamo, ali svakako ne mogu sa komentarišem dešavanja iz Zadruge, to radim ponedeljkom u “Pretresu”. Poštujem mišljenje gledalaca, uvek sam tu da poslušam šta oni misle i da prihvatim njihovo mišljenje, kakvo god ono bilo. Ne bih da komentarišem dešavanja iz Zadruge, uglavnom, ludilo u Zadruzi je tek počelo – otkriva Milan za Telegraf.

U Zadruzi 1 je bio u dobrim odnosima sa Anom Korać, međutim, sada stvari stoje drugačije.

Nemam ja prijatelje u Zadruzi, samo ću to reći. Družio sam se ja sa mnogima, međutim prijateljstvo na poslovnom planu ne postoji. Ja tamo dolazim kao voditelj televizije Pink i kao novinar koji se bavi isključivo dešavanjima u Zadruzi. I ako narod osudi neka dešavanja, ja sam tu da to ispoštujem, ispred naroda. Ono što oni osuđuju, i ja osuđujem svakako. Mislim da sam pokazao kome sam ja prijatelj i ko mi je prijatelj, kada se sve završilo. Evo već koliko je meseci prošlo od završetka Zadruge 1, sa jako malo ljudi sam ostao uopšte u kontaktu – kaže Milošević.

Milan je otkrio i da je prvi rođendanski poklon dobio od Kristine Kije Kockar, te da je ona jedina osoba iz Zadruge 1 sa kojom je ostao u kontaktu.