Diskvalifikacija iz Zadruge! Divljački nasrnuo na nju,šutnuo u stomak,pa pozvao na nasilje nad ženama…

Dakle,Bora Santana šokirao je javnost i pokazao da je pravi šovinista i nasilnik kada je šutnuo Maju Marinković u stomak. Osim što je udario cimerku, on je i pozvao na nasilje nad ženama, kada je izjavio da su pripadnice nežnijeg pola zaslužile da dobijaju batine i da ih treba tući više nego muškarce.

Pre nekoliko dana došlo je do žestokog sukoba između nekoliko zadrugara, a povod je bila hrana. Naime, Lepi Mića je optužio Karađorđa Subotića da je ukrao picu, pa su se umalo potukli. S druge strane, Bora je došao do informacije da je Maja istu dala Staniji Dobrojević, zbog čega je počeo da je vređa. Zadrugarka je iznervirana počela da pljuje Santanu, a on joj je uzvratio udarcem nogom u stomak.

Iako rijaliti kamera nije usnimila trenutak kada je Bora nasrnuo na Maju, mogao se čuti njen vrisak, ali i galama ostalih zadrugara.

– Je l’ ste videli kako me je šutnuo? Boli me stomak – rekla je ona.

Zatim su Zadrugari osudili Santanu zbog nasilja nad ženama, a on se najpre pravdao da je nije udario, nakon čega je završio u zatvoru. Po izlasku iz istog, muzičar je sedeo u dvorištu i objašnjavao cimerima šta se dogodilo. Luna Đogani ga je pitala zbog čega se tako ponaša, a on je šokirao odgovorom:

– Trebalo je da je jače šutnem. Šutnuo sam je i razvalio sam je. Pljunula me je u facu iz čista mira.

Ipak, da nije navikao na razgovor i civilizovano ponašanje, dokazao je izjavom o stavu prema ženama.

– Treba tući žensko i više nego muškarce! Veruj, zaslužile su – rekao je dok su ga cimeri šokirano gledali.

Ostalo je pitanje zašto produkcija nije sankcionisala ovako divljačko ponašanje diskvalifikacijom, kao što se dogodilo sa napadom Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić…