Kraj braka! Duško Tošić uručio Jeleni Karleuši papire za razvod…

Samo dva dana prije smrti majke Divne,Duško je Jeleni htio uručiti papire za razvod, pišu srpski mediji. Navodno je upravo tragični odlazak Jelenine majke spriječio Duška da se razvede….

Kako doznajemo,nogometaš Duško Tošić (34) podnio je papire za razvod od supruge, pjevačice Jelene Karleuše (40), piše Kurir. Kako saznaju srpski mediji, Tošić je Jeleni samo dva dana prije smrti majke Divne htio uručiti papire za razvod. Navodno je upravo bolest i tragični odlazak Jelenine majke spriječio Duška da se razvede.

Takođe,prenose i kako je Tošić poslije porno afere supruge bio spreman dati supruzi drugu šansu. Čini se kako su ga poruke koje je Jelena razmjenjivala s nogometašem Ognjenom Vranješom nagnale da se predomisli.

U porukama koje je navodno Jelena slala Vranješu piše, između ostalog, kako ga voli i kako je s Duškom samo radi djece.

– Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe. S njima sam zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napravit će on grešku u koracima. On mora biti kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako – navodno je napisala Karleuša.

Kad je pročitao tu prepisku, pukao mu je film! Odmah je pozvao odvjetnika u Beogradu, koji mu je predložio da prvo ponudi Jeleni sporazumni razvod braka, što je on i prihvatio jer je, prije svega zbog njihovih djevojčica, htio je da se rastanu u miru – prenosi izvor.