Davidu preti zatvor! Majka zabrinuta da ne završi u problemima zbog Ane Korać…

Dakle,nakon što je uhapšen najveći srpski makro Mihajlo Maksimović, majka Davida Dragojevića, Biljana, strahuje da zbog Ane Korać njen sin ne završi u zatvoru.

Uhapšeni je izazvao opštu pometnju kako na celoj estradi tako i među učesnicima “Zadruge 2”, pa je moguće da će neke starlete izaći iz rijalitija da daju izjave u policiji, a među njima je i devojka Davida Dragojevića Ana Korać, što Bilju najviše i potresa.

– Ana će Davida oterati u zatvor, plašim se da mu ne smesti nešto. Ta devojka je opasna mnogo. Od početka veze ispratila sam i propratila sve, upozoravala sam ga na vreme da ta žena može mnogo da mu naudi. Znamo da Koraćka i te kako igra igru. Ja je nikada nisam podržavala niti ću – jasna je Dragojevićka, a dodaje da ne zna šta će ukoliko joj sin upadne u ozbiljne probleme.

– Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sam sebi neka bira. Ako je njemu ok, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi. Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja – rekla je Biljana i dodala:

– Njemu treba devojka koja je normalna, neka druga devojka. Ne mislim da je ona nenormalna, nego zbog svega što se piše, a to sam i čula ranije, nisam ga bez veze upozoravala i nisam tek tako bila protivnik te veze. Ne znam koja bi majka prihvatala tako nešto. Strepim svakog dana šta sve ona može da mu natovari na glavu.