Kija Kockar i Sloba Radanović po drugi put izgovaraju sudbonosno DA! A evo i gde…

Bivši učesnici rijalitija Zadruga,Kija Kockar i Sloba Radanović rešili su da se ponovo venčaju. Bivši supružnici su opet u vezi i već su zakazali drugo venčanje za početak juna u Las Vegasu, kada će zajedno biti na turneji po Americi.

Zbog pevačeve prevare sa Lunom Đogani u “Zadruzi 1” Kija i Sloba su se razveli, pa pomirili, ali i dalje kriju vezu.

Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko meseci. Otkad su zajedno u žiriju “Pinkovih zvezda”, proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se posle “Zadruge” u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo venčaju. Oni su već zakazali venčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi – otkriva izvor blizak paru.

Pobedica “Zadruge” i pevač su oduvek želeli da sudbonosno “da” kažu u gradu neprestane zabave i kocke.

Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se venčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli pre osam meseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje venčani pred Bogom, a tako će i ostati – ističe izvor.

Dobro obavešten izvor dodaje da će Kijin i Slobin brak biti validan i u Srbiji.