Sanjina mama zabrinuta …Dobija preteće poruke i plaši se za kćerku…

Dakle,zbog priča da se učesnica “Zadruge” Sanja Stanković bavi prostitucijom, kao i zbog činjenice da je makro Mihailo Maksimović uhapšen pre nedelju dana, njena majka navodno noćima ne spava i dobija pretnje.

Naime, Biljana Stanković ne živi u Srbiji, nego u Švajcarskoj, ali se veoma uplašila jer je prijatelji i rođaci zovu da je pitaju šta se to dešava sa Sanjom, kada je krenula pogrešnim putem i slično. Međutim, navodno su počele da stižu i pretnje, a počele su da kruže priče i da je baš Biljana navodno uvukla ćerku u svet prostitucije.

– Biljana danima nema mira jer ju je priča da se njena Sanja bavi prostitucijom veoma uznemirila. Svakodnevno je zovu rođaci iz Srbije da je pitaju šta je istina. Takođe, čovek sa kojim godinama živi u Švajcarskoj je veoma ljut, jer se “loše” vesti brzo šire. Naši ljudi tamo ih osuđuju, više im se ne javljaju na ulici. Zbog svega toga, Bilja je očajna, ne želi da izlazi iz kuće, postala je paranoična, a spomenula je i da su joj stigle preteće poruke – ispričao je izvor za “Alo” i dodao da se Stankovićeva plaši za ćerkin život.