Aleksandrin stric otkriva! Od kako je ona ušla sve je krenulo naopako…

Aleksandrin stric Srboljub Subotić otkriva da je eksplozivna naprava bačena ispred vrata njegovog doma, a da ga je spasilo to što on u tom momentu nije spavao već je uspeo da odreaguje. Naime, u dvorište porodične kuće strica učesnice “Zadruge” Aleksandre Subotić, Srboljuba, bačen je eksplozivni, odnosno trotilski metak koji nije eksplodirao.

On kaže da je uspeo da šutne eksplozivnu napravu:

Nije u pitanju klasična bomba, to je neka eksplozivna naprava. Ubačeno je noćas u dvorište, međutim pas kojeg imamo je odreagovao u dva navrata i kada sam ga čuo da ponovo laje izleteo sam napolje da vidim šta se dešava. Pred vratima je bila ta naprava i šutnuo sam je čim sam je ugledao. Odletela je nekih deset metara i nije eksplodirala, verovatno se odvojio neki deo odmah. U policiji su mi rekli da je falilo 5 do 10 sekundi da eksplodira. Ovo je treći put za redom u kratko vreme da se ovako nešto dešava, napad. Pokušali su da zapale štalu, potom traktor i sada ovo – otkriva Srboljub za “Blic” i dodaje:

Sve je krenulo od kad je Aleksandra ušla u rijaliti, svi ovi problemi. Imao sam sreću što sam na vreme odreagovao i da ne spavam noću, ja praktično dežuram i čekam da mi neko javi šta se sada dešava. Očekujem da će mi policija pomoći i da će rešiti ovo, nadam se da na eksplozivnoj napravi koja je pronađena ima otisaka ili DNK. Nemam nameru da se sklanjam iz kuće, mislim da nikome ništa loše nisam učinio i ne želim da bežim iz svog doma. Pitao sam inspektora da li je sledeće da pucaju na mene na ulici, ne znam više šta mogu da očekujem – zaključio je stric Aleksandre Subotić.