Svađa Aleksandre i Davida! Aleksandra poziva nadležne! David zna sve iz spoljnjeg sveta…(VIDEO)

U drugoj sezoni centralna tema rijalitija “Zadruga”jeste ljubavni trio. Posle premijere sa Kristinom Kijom Kockar, Slobom Radanovićem i Lunom Đogani, u “dvojci” su glavni glumci Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać.

Bivši ljubavnici, Aleks i David, ne prestaju da se svađaju, a to neretko prerasta u velike konflikte. U noći između ponedeljka i utorka oni su ponovo zaratili – orila se Bela kuća od njihove dreke.

On pokušava Staniju da okrene protiv tebe. Šta je radio sa tobom tri godine ako si bila ovakva i onakva? Ne kažem da si ti idealna bila, ali šta je on radio sa tobom – pričala je Miljana Kulić sa Subotićevom koja joj je odgovorila sa “pare je trošio” i tako rasrdila Davida koji se uključio u svađu.

Tvoje pare? – ljut je bio Dragojević.

 

– Moje! Ti tvoje nemaš! Ti si dečko nezaposlen, ničim se ne baviš – odbrusila mu je Subotićeva.

Kako se ne bavi ničim? Da li igra po gej klubovima i da li zadovoljava babe? I taj dinar iz Amerike nisi nikada videla – dolivala je Miksi ulje na vatru, a onda je David zapretio Aleksandri tužbom:

– A, za to što si rekla da imam prepiske sa nekim fudbalerima, zato ću da te tužim. Što je izašlo u novinama… Za sve ću to da te tužim! I te kako znam, znam sve gde i šta izlazi, u kojim novinama – besan je bio David, a na te reči se Stanija Dobrojević uključila i začudila kako stariji od braće Dragojević zna te informacije iz spoljašnjeg sveta.

Momak iz Veternika je potom priznao da poseduje te informacije.

– Istina je! Ja sve znam! Tako što znam – bilo je njegovo “objašnjenje”.

Tuži me! Slobodno! To treba produkcija da sankcioniše! Produkcijo, utvrdite odakle Davidu informacije i dezinformacije iz spoljnjeg sveta. Odakle mu sve i da li je prava slika na kojoj drži telefon na imanju – osula je Aleks, a potom otkrila da je Ana Korać navodno imala ispisane inicijale koji su, opet navodno, jednog našeg poznatog pevača.

– Ana je u “Zadruzi” imala iznad kreveta ispisane inicijale M. V. To je dečko jedne naše poznate pevačice, pa je skinula da je ne provale zbog njega. Baš poznata pevačica je u pitanju – uzvraćala je Aleksandra.