Oglasila se i Davidova majka povodom raskida! Po prvi put javno podržala Anu Korać…A Aleksandra…

Dakle,neodlučnost Davida Dragojevića da li će gostovati ili ne u emisiji “Amidži šou” dovela je Anu Korać do ivice nervnog sloma, pa je najstrašnije ishisterisala jer njen dečko ne može da prelomi i donese odluku u vezi sa gostovanjem sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić.

On je na kraju ipak odlučio da gostuje u ovoj zabavnoj emisiji, a po njegovom povratku Ana ga je ignorisala i stavila tačku na njihovu vezu. Ovo je potpuno slomilo Dragojevića, te je ceo dan proveo sam na farmi.

Takođe,povodom ovoga oglasila se Davidova majka Biljana koja pomno prati svaki korak svog sina, a ova situacija ju je pomalo uzrujala, jer je zabrinjava psihičko stanje svoga naslednika koji je klonuo. Biljana se poverila i otkrila njeno mišljenje povodom ove situacije:

Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide u “Amidži šou”. Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je verovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije hteo, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu verovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju – rekla je Biljana.

Dragojevićeva majka je priznala da bi volela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Beloj kući. Biljana je, iznenađujuće, istakla bi želela i da se pomire, jer je tada njen naslednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.

– David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvredi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savet. Volela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida – ispričala je Biljana i dodala:
Davidova majka se osvrnula i na gostovanje bivših ljubavnika u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom objasnila šta priznala Subotićevoj, kao i to da smatra da njen sin neće dati novu šansu Aleksandri.

Bila mi je veštačka. Upadala mu je konstantno u reč, to je ono što je njega odbijalo kod nje. Mislim da tu nema povratka. Ona ga je svojim ponašanjem ohladila potpuno – rekla je Biljana u intervjuu.