Aleksandra emotivno progovorila o ljubavi sa Davidom,a on je brutalno pokopao…(VIDEO)

Pitanje koje je bilo upućeno Davidu Dragojeviću i Aleksandri Subotić: “Priznali ste juče da ste ušli u “Zadrugu” zbog planova za budućnost, kako onda Davide ti kažeš da su tvoja osećanja prema bivšoj verenici prestala već kada si bio u Americi”.

Ukupno je bilo šest meseci koliko sam ja bio u Americi. Ja sam se jednostavno zaljubio u Anu, moje emocije prema Aleksandri su se ugasile. I čovek sa porodicom se zaljubi, pa ostavi porodicu i decu. Mislio sam da će ići na bolje, nije išlo i desilo se mnogo bolje. Kad sam u svađi sa Anom nisam ni spavao, krivo mi je što nije pored mene, sa Aleksandrom bio u svađi okretao sam se na drugu stranu i zaspao. Krivo mi je što su mi se zatvorila neka vrata ne znam šta me čeka napolju, vratio sam se u normalu. Nije mi drago što sam tebe upoznao, ti si jedan energetski vampir – naveo je David.

Meni je jako krivo i nije mi jasno to što on priča da smo imali loše odnose dok je on bio u Americi, to nije tačno. Imali smo čakre, ali ništa strašno, nedostajao mi je, on je sam pričao kako je uživao u dugim razgovorima sa mnom. Meni je taj video-čet bio sve, vidim ga, kao da je tu. Ja sam rekla da bih volela da dobijemo bebu. On je bežao od toga proširenja porodice jer nije materijalno ostvaren. Hteo je da imamo porodicu, ali nije mogao da zamisli da živimo tamo gde žive svi njegovi – pričala je Aleksandra razneženo, ali ju je bivši verenik prekidao.

– To je ona davala izjave, ja nisam pričao ništa. Hvala Bogu što sa tobom nemam ništa – dobacivao je Dragojević.

Hteli smo da sagradimo montažnu kuću u Veterniku, na placu njegove majke i oca. Mi smo to planirali, obilazili smo plac, pričao mi je “To je naša ulica”. Želeli smo da izgradimo skromni dom, pa da posle toga proširimo porodicu. On je rekao da bi nam beba spavala u koferu, kako ja spavam po ceo dan pa da bi on morao da podoji dete ujutru. Zezao se tako. To su bili neki naši planovi za budućnost. Takve stvari se ne planiraju sa osobom koju ne voliš – rekla je Subotićeva.

– Imam ja svoju budućnost, ne komentarišem prošlost – naveo je David za kraj.