Kija najiskrenije progovorila o odnosu i haosu sa Slobom! Svađamo se svaki dan…

Kija Kockar ne krije da je i dalje boli što ju je bivši suprug Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, te je za “Srpski telegraf” priznala da preko te izdaje još uvek ne može da pređe iako se trudi da zaboravi sve to i oprosti mu. Najviše je, kako kaže, boli što je tom preljubom koju je Radanović počinio izgubila, pre svega prijatelja, pa tek onda muža.

Dale,nažalost, ja sam sam s neke strane bila izdana od svog prijatelja. Jeste, treba praštati u životu, ali meni treba vremena za to. Mi imamo korektan odnos, posvađamo se uvek, bar jednom dnevno, ako smo duže od sat vremena u istoj prostoriji i uvek oko prošlosti. Pokušavam da mu objasnim koliko me još uvek boli njegovo neverstvo, a on, kao svako muško, to ne konta. To je igra mačke i miša iliti borba sa vetrenjačama – rekla je Kija za “Srpski telegraf” i dodala da je i pored svega ona još uvek najveća podrška bivšem suprugu.

Nas veže prošlost i to što smo zajedno odrasli i prešli u neko zrelo doba. Pogotovo što smo sad ušli u neko novo poglavlje i jedno drugom smo najbolja podrška jer smo u istoj situaciji i profesiji. Zbog toga nas dvoje i možemo da budemo u nekom korektnom odnosu, ali jedino što to koči jeste sve ono odvratno što je on meni uradio, a ja to ne mogu da zaboravim iako bih volela i trudim se. Da li će to doći sa vremenom ili situacijom, to ne mogu da garantujem. Ali, naravno, nikada mu neću okrenuti leđa. Uvek ću mu pomoći šta god mu bude trebalo, naravno, u granicama normale, kao i on meni. Jednostavno, neke stvari se ne zaboravljaju i on je toga svestan i mislim da bi na mom mestu isto reagovao – zaključila je Kija.