Zadrugari u šoku! Aleksandra i David se žestoko isprozivali! Šta? Kad sam ja u tebe…(VIDEO)

Sinoć se između Aleksandre Subotić i njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića,povela žestoka rasprava kada je ona ustvrdila da su njih dvoje pokušali da imaju bebu, ali da zbog njega nisu mogli.

– Da istina je. Nekoliko nedelja nakon što smo ušli u vezu pokušavali smo, on je izrazio želju. On inače laže sada sve. On ima problem pa ne može da napravi dete. Njega je sada sramota. Sve pitajte njegovu mamu. To nije ništa loše. Njegova majka zna sve to. Ne lažem. Nisi ni prvi ni poslednji koji ima taj problem – govorila je Aleksandra, a onda je David sve to demantovao.

– Laž, nikada. Jednom sam u nju… tada je bilo jedini put. Sram te bilo! Napravila si priču tada kao da smo hteli. Moj problem je moj. Jedna moja devojka je ostala, tako da nemam taj problem. S*ks smo imali, ali sam ga vadio kao Brzi Gonzales. Da, evo lažem sve. Perem se zbog Ane. Hajde malo sedi na nošu. Ja da sam rekao tako nešto ovde bi me razapeli kao pitu zeljanicu. Nemam kako da dokažem neke stvari, ali nema veze. Braniću se rečima. Nikada nije bilo priče o tome – branio se David.

Aleksandra ja nastavila da tvrdi da Dragojević hteo da se ostvari kao otac, želeći muško dete.

Svaki put sam govorila da ima vremena. Govorila sam mu da to ne čini njega manjim muškarcem. Pokušao jesi, ali ti nije uspelo. Sad ja ne smem da pričam ovde o tome. I te kako ću da pričam o svemu – govorila je Subotićka, a onda je novinarka pitala bivši par da li bi popili kafu nakon Zadruge 2, na šta su odgovorili. – Nije zaslužio ni tu kafu – odgovorila je Aleksandra, a onda je David dodao:

– Evo, kada se sve završi zvaću je, kada mi budu isplatili honorar – našalio se David, a celu raspravu pogledajte u videu: