Žestoki okršaj u Zadruzi! Brutalno je napala i iznela sav prljav veš! Prštale uvrede…Zakuni se u dete da sam…(VIDEO)

Kako smo mogli videti donedavno Alesandra Subotić i Stanija Dobrojević su bile dobre drugarice nakon Aleksandrinog povratka u Zadrugu. Ipak, njihov odnos više nije isti i može se reći nije prijateljski.

Danas su obe nakon razgovora sa Drvetom mudrosti otvoreno govorile jedna o drugoj. Aleksandra je rekla da je Stanija sujetna i da neće nasesti na njene provokacije, a Stanija kaže da je primetila Aleksandrinu ljubomoru.

Njihova svađa se nastavila i danas u toku pitanja gledalaca, a pale su i teške optužbe.

– Ja Staniju ne mrzim, ali šta ona meni radi vidi se svaki dan. To što ona radi, ne radi meni, radi sebi. Zna ona najbolje šta mi radi. Lepi mi neke etikete – rekla je Aleksandra.

Aleksandra je zaboravila poruku koju sam joj pre par godina podržala. Ono što sam ja pročitala kako su pisali, tvoja izjava je bila da je tebe taj čovek napio i napravio ti dete. Bila si žrtva! Budi kulturna i pusti me da završim! Hajde zakuni se u dete da imaš dokaze da sam prostitutka! – rekla je Stanija.

Ne! Nije tačno! Nemoj ti da mi pričaš o kulturi, ti si poslednja koja može da mi pričaš o kulturi! – pričala je Aleksandra.

Mene su pitali da li poznajem tog čoveka i da li ima neke moje fotografije, ja sam rekla da ga ne znam i da može da pusti fotografije. Ta netrpeljivost između Ljube, tebe i mene je zato što je taj čovek vas gasirao da je imao nešto sa mnom! Subotići, što dalje od mene – govorila je Stanija o Čabarkapi.