David napravio haos! Lupao ,urlao,zatim prišao Ani…a njena reakcija…(VIDEO)

Dakle,sinoć je u toku pregleda snimaka David Dragojević doživeo blaži nervni slom zbog svađe sa bivšom Aleksandrom Subotić. Nakon toga je izašao napolje i lupao inventar u Zadruzi i urlao, a potom se vratio za sto.

Nakon toga je usledila svađa između njega i njegove sadašnje devojke Ane Korać koja mu je zamerila što pada u vatru i na provokacije ukućana, kada ume da bude veoma neprijatan u komentarima i da koristi razne neprikladne izraze.

Nakon novog ispada oni su se posvađali i nisu govorili celog dana, Ana ga je izbegavala, a on joj je konačno večeras prišao kako bi se pomirio sa njom. Legao je pored nje na krevet i zamolio je da se pomire.

– Ja nikada ništa ne kažem, ništa ne komentarišem, iako mi je mnogo teško, a ti čim se nešto dogodi skačeš, daješ povod da te komentarišu napadaju. Ja zaista ne znam zašto to radiš, ja to ne razumem – rekla je Ana.

– To je glupost nemam pojma. Hajde da se pomirimo. Na slavi kada sam bio bila muzika i sve opustio sam se, nešto prokomentarisao, mahinalno i ispada da sam ja nešto tamo radio – odgovorio je on.

– Kako nešto može mahinalno da izleti. Uvek tebi nešto izleti – rekla je Ana.
Oni su započeli razgovor i to je napredak u njihovom odnosu. Da li će se pomiriti i da li će nakon toga njihov odnos ostati nepromenjen? Ostaje da vidimo.