Plašim se! Ana Korać progovorila o pretnjama i uhođenju…

Dakle,tokom današnjeg dana Ana Korać je iznela detalje iz svog privatnog života, te je navela da ju je bivši dečko Filip Mijatov proganjao i da joj nije dao mira.

Aleksandra Subotić, koja je dobro upućena u ovu priču, demantovala je ove navode, kao i Filip.

O ovoj drami u životu Ane Korać već je bilo reči prošle godine, kada je zadrugarka obelodanila da joj Mijatov preti i da je uhodi. Inače, ovaj biznismen postao je poznat domaćoj javnosti kada je njegov “maserati” odleteo u vazduh, dok se nalazio kod Anine prijateljice Soraje Vučelić.

Ona je tada tvrdila da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, a da je on non-stop proganja, prati i da je zbog nje spreman na sve.

– U njemu je sigurno nagomilan gnev jer ga odbijam, pa se plašim da ne napravi neku glupost – pričala je tada Koraćeva.

Nudi mi ogromnu svotu novca samo da mu odgovorim na poruku, a ja ga kuliram. Dečko ima ozbiljnu dijagnozu, ne znam samo kako se za mene taj ludak zalepio – izjavila je svojevremeno Ana.

Čula sam da priča kako mi je plaćao stavljanje silikona, unajmljivanje stana, kako mi je davao novac za sve što mi je bilo potrebno. Ne znam odakle mu ideja da tako nešto i pomisli, a ne da ide okolo i priča. Poslednje što bih u životu uradila bilo bi da njemu dozvolim da bilo šta učini za mene. Zamislite šta bi tek tada bilo, kada ni ovako ne mogu da ga se otarasim – izjavila je tada Koraćeva.