Totalni haos u Zadruzi! Pljušte uvrede ,a zatim se uključila ona i brutalno isprozivala Davida…

Mogli smo videti da su Ana Korać i Aleksandra Subotić su izazvale haos u “Zadruzi”, kada su teškim rečima jedna drugu počastile, pa od prostituisanja do podruma, lako su stigle u prozivkama.

U redu je kada se o meni priča loše, kada David priča sa Anom, a kada ja kažem nešto, to je problem! Soraja te je odj*bala! Dokazalo se da si prostituka! Plavi most – započela je Aleksandra, pa je Ana prekinula.

Vi ne pripadate ovde! Ja sam miljenica Drveta i ja pripadam ovde! Ti pripadaš da ideš u podrum! Vraćajte se svi u podrum! Za sve to što pričaš dokazaćeš na sudu! Kači se na mene! Ne možeš nam ništa! Ja sam cvetić, pusti ti mene na miru i budi prostituka! Pošto si asek*ualna, izgledaš kao trandža! Dođi i uhvati me za moju g*zu – vratila je loptu Koraćeva.

Kada se ubacila Pantovićeva, otkrila je kakve je slike Dragojević sam postavljao na svoj Instagram, pa time sebe kompromitovao i ne razmišljajući o posledicama.

I mami je doveo j*bača iz kladionice. Nisam znala da Aleksandra ide, ali za njega znam. Za žene je normalno da puše k*rac koliko ja znam, ali za muškarce nije. Njega k*raju u Americi, znam ime dekice koji to radi. Slike postoje na Instagramu, sam ih je kačio kreten dok su renovirali od njenih para – umešala se Ljuba pa totalno raskrinkala nesuđenog zeta.