Ana Korać u nikad gorem paklu! Sutra ulazi ON…a ovo sprema Ani…

Filip Mijatov,bivši dečko Ane Korać sutra uveče ulazi u “Zadrugu” da potpuno raskrinka starletu iz Ivanjice! On tvrdi da će pred milionima gledalaca izneti dokaze da se Ana bavi prostitucijom, ali i da će obelodaniti sve pikanterije iz njihove veze, tačnije koliko novca mu je ukupno izvukla, koje plastične operacije je imala i sa kojim je sve poznatim muškarcima bila.

Biznismen iz Londona je sinoć, u četvrtak uveče sleteo u Beograd iz Londona, naoštren da se što pre suoči sa Koraćevom, koja ga je pred kamerama nazvala “psihopatom koji ju je proganjao”.

– Ana je k*rva i ja ću to pred svima dokazati. Neću se s njom svađati u “Zadruzi”, samo ću je pitati odakle joj pare za luksuzan život. Znao sam da je prostitutka kad smo se upoznali, ali smo tada bili u kombinaciji pa mi nije smetalo to čime se ona bavi – kaže Mijatov i dodaje:

Bio sam zaljubljen u Anu, sa kojom me je upoznala Soraja Vučelić. U vezi smo bili šest meseci, a pošto živim u Londonu stalno sam joj slao pare, mesečno više od 20.000 evra! Najskuplja stvar koju sam joj kupio je telefon od 1.000 evra i “Armani” torba u istom iznosu. Platio sam 5.000 evra plastičnom hirurgu u Turskoj da bi ona imala “bebi nos” i još 10.000 da joj kompletno srede zube, kako bi imala “holivudski osmeh”. To je samo deo para koje sam potrošio na nju.

Mijatov ističe da Koraćeva uživa u luksuzu tako što od raznih muškaraca traži novac.

– Ona nađe nekoliko likova od kojih žicka pare. Na primer, kada se neko zaljubi u nju, ona spava s njim i onda mu posle seksa pošalje poruku: “Možeš da mi uplatiš 500 evra treba mi za nešto”. Na sve je spremna zbog para, gazi preko mrtvih. Bila je u kombinaciji sa poznatim facama i to ću sve da ispričam pred kamerama.

Mijatov je takođe otkrio da planira da šuruje sa Aleksandrom Subotić, kojoj je Koraćeva preotela verenika Davida Dragojevića, kao i sa Miljanom Kulić.

Imam plan da napravim klan sa Aleksandrom i Miljanom, pa da postavimo na mesto i sateramo u ćošak sve te prostitutke tamo: Minu Vrbaški, Sanju Stanković, a pogotovo Anu Korać.

Filip je uveren i da će njegova bivša varati svog dečka Davida čim bude imala priliku za to, tačnije kada napuste rijaliti.

– David je dobar momak i Ana se stvarno zaljubila u njega. Kada izađu napolje, pošto ona ne može bez para, biće sa njim u vezi, ali će sa strane da se viđa sa drugim muškarcima koji će je finansirati. Njemu će da priča kako ide da se vidi sa drugaricama, neće mu dati da joj čita poruke kako bi mogla i dalje od raznih tipova da žicka pare – poručuje biznismen za “Informer”.