Gori od Slobe!? Ono što je David sinoć uradio Aleksandri ostavilo sve u šoku…

U Zadruzi je sinoć održan pregled klipova koji su obeledžili nedelju za nama. U toku pregleda Ljuba Pantović je morala da se izjasni o Ani Korać i odnosu sa njom.

Tom prilikom je Ljuba rekla da sa Anom ima čist odnos i da one znaju na čemu su. Podsećamo i da je Ana Korać tako reći ukrala verenika njenoj kćerki Aleksanri Subotić.

Aleksandra je ustala u jednom momentu i prokomentarisala da Ljuba previše zna o Ani i da zato ona mora da ćuti kada Ljuba govori i zbog toga nema hrabrosti da joj se suprotstavi, što je Ljuba na neki način i potvrdila, kada je rekla da je ona veoma informisana i da o svima zna sve.

Zatim je počela žestoka svađa između Ane Korać i Aleksandre Subotić, a pale su jako teške reči i optužbe.

Aleksandra je Anu po ko zna koji put optužila da se bavi prostitucijom, na šta je Ana rekla da je Aleks ljubomorna i da pokušava da je kopira, ali da nikada neće moći jer je ona dama. Njih dve su vodile svoj mali rat, ali nas je kao novinare i posmatrače iznenadilo ponašanje Davida Dragojevića koji se nije poneo ni malo džentlmenski.

Govorio je o četiri meseca velike ljubavi sa Anom, a podsećamo da je to isto radio i sa Aleks, kleo se u veliku ljubav, plakao, a onda joj brzo našao zamenu.

U toku svađe rivalki, one je zapevao pesmu koju je uputio Aleksandri, a stihovi idu ovako:

“Daj joj moje haljine, nek se malo dotera tako su joj šanse veće…”, a o uvredama koje je izneo na račun Aleksandrinog fizičkog izgleda i kao je poredio njih dve, nećemo ni davati komentar.

On i Ana su se na grub način poigrali sa Aleks, a ona je na kraju sve završila uz komentar da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.

Svi se sećamo priče Sloba, Kija, Luna iz prve sezone i mnogi su osuđivali Slobodana zbog njegovih postupaka. Ipak, Radanović se nikada na tako gruba načina nije obratio ni jednoj ženi, niti je pokušavao da bilo koga ponizi.