Obračun u Šimanovcima! Filip došao da se suoči s Anom! Produkcija je pretresa…

Dakle,sve je bilo spremno da Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, kako je ranije najavljeno, večeras uđe u rijaliti “Zadruga”, kako bi odgovorio na sve optužbe koje je ona iznela na njegov račun. Koraćeva ga je u više navrata nazvala psihičkim bolesnikom i tvrdila je da ju je Mijatov proganjao. Osim toga, čule su se i teške optužbe na njegov račun, da je kriminalac i makro, što je on ovih dana oštro demantovao, ali i iznosio kontraoptužbe na račun bivše.

Kada je Ana čula da Filip ulazi, zapretila je produkciji da će napustili “Zadrugu” ukoliko se to desi. Na njenu sreću, on je rano jutros objavio na svom Instagramu da zbog poslovnih obaveza mora da se vrati u London, gde ima svoju firmu, i zahvalio se svima na podršci, a da od ulaska, bar za sada nema ništa.

Nakon što je objavio na storiju da će večeras ipak biti na televiziji “Pink”, kao i tačnu satnicu , on je sada istakao kako dobija pretnje od Aninih drugara i pozvao ih je na sučeljavanje u Šimanovcima. On je takođe pozvao i produkciju da pretresu Koraćevu pošto sumnja da je prošvercovala mobilni telefon u rijaliti.

Ana Korać zna sve šta se dešava. Zamolio bih produkciju da je pretresu i oduzmu telefon koji je prošvercovala. Vaš životinjski način razgovora i pretnje traženja po Beogradu mora da stane. Da razgovaramo kao ljudi. Biću večeras u Šimanovcima, pa možete da me nađete. Straha nema, razgovaraćemo ljudski – poručio je on, a da li će do sučeljavanja i doći, ostaje nam da vidimo. Jasno je samo da će Mijatov večeras biti gost u Pinkovom studiju u Šimanovcima gde će objasniti zašto večeras ne ulazi u “Zadrugu 2”, kao i da li će uopšte ući u rijaliti.