Ana ubeđuje Davida da je sve laž! Filip mi nije davao pare…On sve poverovao! (VIDEO)

Kako smo mogli videti,Ana Korać je sinoć doživela potpuno raskrinkavanje u emisiji “Pitanja novinara”. Svi zadrugari, ali i gledaoci, su saznali da je Koraćeva dobijala novac od bivšeg dečka Filipa Mijatova, ali i da je vozila njegov luksuzan automobil nedozvoljenom brzinom sa probnom vozačkom dozvolom.

Koraćeva je uporno negirala sve, uprkos tome što su joj novinari preneli da za sve Filipove tvrdnje postoje jasni dokazi. Nakon emisije, Ana je razgovarala sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem, koji je pokazao dozu sumnje.

– Sad vidiš da nije sve kako si mislila – pričao je Dragojević.

– Ja sam sve pričala kako je bilo, to je istina – pravdala se Ana.

– Ja te kapiram, ali nisam mogao da dam nijedan komentar. Ja razumem i vidim šta si ti meni pričala – naveo je David.

On je samo neko ko hoće da bude popularan ništa drugo. Samo priča nešto čisto onako da povredi nekoga. Mene ovo ne može da povredi kad ništa nije istina. On hoće da ispadne da ima love da ga jure ribe sa instagrama – pričala je Ana.

– Je l’ postoji neka poruka za te pare – pitao ju je David.

– Ma kakva poruka – odgovorila je Koraćeva.

Oni su zatim pričali i o automobilu koji je Ana vozila, a ona je istakla daje četvorotočkaš slučajno bio kod nje.

– On je imao problem sa bivšom devojkom, polivala mu auto. On je imao probleme sa svojom bišvom devojkom ludačom – pričala je Koraćeva.

– Trebalo je da kažeš da je imao probleme i da je zbog toga bio kod tebe – naveo je David koji je očigledno poverovao u njenu priču.