Brat i mama se odrekli Ane Korać! Svi u komšiluku pričaju o njoj…

Kako smo mogli videti,Ana Korać je uspela u tome da postane poznata, ali cenu njene slave, po svemu sudeći, plaća porodica.

Njena majka i brat su na stubu srama zbog prljavog veša koji je poslednjih meseci otkriven o Ani, a naročito otkada je njen bivši dečko Filip Mijatov izneo tvrdnje da se ona prostituiše, ali i dokaze da joj je on slao novac dok su bili zajedno.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Koraćeve se zbog ukaljanog porodičnog obraza odrekao brat i ne želi da čuje za nju, dok majka ne prestaje da plače.

– Ana je obrukala i sebe i porodicu. Sve o njoj što se šuškalo i spekulisalo izašlo je na videlo. Sada se tačno zna ko je i šta je. Dok je živela u Ivanjici, ona je bila fina i dobra devojčica. Roditelji su nju i brata lepo vaspitavali, ali, eto, ona je otišla pogrešnim putem i sada je svi povezuju sa prostitucijom. Bruka je pukla i svima se ogadila. Brat i majka u rodnom gradu ne mogu da žive od sramote. Samo se o njoj priča i o tome s kojim je muškarcima bila za pare. Majka, koja je pre pola godine ostala bez životnog saputnika, ne može da dođe sebi od stresa i brige – priča Anin sugrađanin i dodaje da je njen brat besan na nju.

Brat ne želi da čuje za nju. On jeste mlad dečko, ali nikada sebi ne bi dozvolio ovakvu sramotu. On je Anu na početku branio, ali sada je digao ruke jer je i sam shvatio da je sve to istina i da ona samo zbog javnosti pokušava da se predstavi kao smerna devojka. Ne želi da čuje za nju. Teško mu je palo sve to što radi i kako se ponaša. Drugovi ga ogovaraju iza leđa, kada šeta gradom, svi upiru prst u njega i jako mu je neprijatno zbog svega što se piše i priča. Ne može de veruje da nije mislila na porodicu kada je hrlila da bude poznata po svaku cenu – tvrdi ovaj Ivanjičanin čije je ime i prezime mora ostati tajno.

Porodica se nije oglašavala povodom ovih navoda!