Doneta je odluka! Spakovao se i krenuo! Za samo dva sata Filip Mijatov…

Filip Mijatov,biznismen iz Londona i bivši dečko, ili kako ga neki nazivaju sponzor Ane Korać, već nedeljama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti. Filip je prošle subote gostovao u šimanovačkom studiju i odgovarao na pitanja novinara vezano za njegov odnos sa atraktivnom zadrugarkom, a kako je najavljivao, trebalo je i da postane učesnik ovog rijalitija.

Ali,pak, do toga nije došlo, a Mijatov je odlučio da nastavi sa svojim svakodnevnim životom i obavezama. On je na svom Instagramu objavio da se trenutno nalazi na aerodromu Nikola Tesla i da odlazi u London, pa smo ga kontaktirali kako bismo saznali da li će se vratiti u Beograd i koji je razlog njegovog iznenadnog napuštanja naše zemlje u jeku skandala koji je napravio svojim izjavama o Koraćevoj.

– Idem u London ali samo na nekoliko dana, zbog posla. Vraćam se u Beograd naravno, nisam nigde pobegao, to mi je samo dva sata vožnje – rekao je kroz smeh Filip.
Da li će se Mijatov pojaviti na vratima Bele kuće za nekoliko dana, kada ponovo bude posetio našu prestonicu ostaje da vidimo.