Očaran Kijom! Kija skinula Dušici dečka… Kockareva se oglasila i potvrdila!

Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja “Pinkovih zvezdica” i “Pinkovih zvezda” pa je pobegla iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FJ Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu – otkriva navodno izvor.

Dakle,prema njegovim rečima atraktivna zadrugarka i sin legedarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

Otišli su na večeru u čuveni restoran u Istanbulu, koji posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Iste večeri su se smuvali – priča sagovornik i dodaje:

– Otad se ne odvajaju. Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.

Kija se oglasila oko ovih navoda i kratko rekla:

– Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot – priznala je ona.