Najsmešniji momenat u rijalitiju! Zadrugari umiru od smeha…Hit snimak! (VIDEO)

Dakle,svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti “Zadruga 2”, imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Potpuni hit na internetu je postao pad Bore Santane, a veoma brzo se našao na listi najgledanijih snimaka na sajtu Jutjub. Ovaj ukućanin nakon završetka žurke u utorak veče, otišao je u spavaću sobu kako bi se spremio za spavanje. On je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao kao sveća pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Dakle,prilikom pada, on je porušio sve njihove stvari, a onda se srušio na pod. Zadrugari su odmah skočili da mu pomognu i da ga podignu, a on je imao legendarnu rečenicu zbog koje su svi prasnuli u smeh. Kako je sve to izgledalo imali su priliku večeras da pogledaju i svi ukućani. Zadrugari su popadali od smeha kada su videli ovaj snimak.

– Svi blejimo po krevetima i samo Bora… On je pričao sam sa sobom! Znaš kako je to Milane izgledalo… On je ležao i: “Neko me je gurnuo”, ja sam umrla. Bilo mi je žao, ali znaš kako mi je bilo smešno – rekla je Luna nakon snimka

Ali njegova faca… Ode čovek – rekla je Sanja.

– Više će ovaj klip da ima pregleda, nego pesma. Ja se sećam ovoga… Ja sam, majke mi, mislio da me je neko gurnuo. Ne znam kako sam pao – bio je Borin komentar.