Konačno saznanje! Ovo su zvanični finalisti Zadruge 2! Ali to nije sve…

Dakle,u Zadruzi je održan poslednji duel za izbacivanje u ovoj sezoni Zadruge, koje se završava u subotu. U duelu su učestvovali Brendon i Dorotea Jovanović, a Zadrugu je napustila Dorotea sa 31 posto glasova.

Takođe,nakon toga je stiglo pismo Velikog šefa kojim je objavio da su svi preostali takmičari finalisti i da su linije za glasanje za pobednik “Zadruge 2” otvorene.

Dragi zadrugari, pre 295 dana se u naš grad doselili vas 52, a sada vas 7 dana pre kraja ima 25. Sada možemo da vam kažemo da ste postali finalisti. Od ovoga momenta otvorene su linije za glasanje i od publike zavisi ko će izaći kao pobednik – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Dakle u finale su ušli svi učesici koji su trenutno u Zadruzi, a poslednja izbačena je Dorotea Jovanović.

Vi odlučujete.

Ko ima najmanju podršku publike saznajemo svake nedelje kada je u rijalitiju “Zadruga” vreme za izbacivanje. Ali ko je najveći favorit za pobedu i ko ima najveći vetar u leđa od strane fanova – ostaje nepoznanica.

Naš portal SrbijaDanas.com zato pravi veliko istraživanje javnog mnjenja koje će trajati mesec dana, kada ćemo praviti novu anketu za novi presek stanja kako se “Zadruga 2” polako bude približavala kraju.

Svi učesnici su tu, a od vas tražimo da odaberete jednog i podržite svog favorita. Pozovite i prijatelje da glasaju da bi rezultati ove ankete bili što verniji i kako bi pokazali pravo stanje stvari – ko u ovom trenutku ima najviše šansi da pobedi u “Zadruzi”. Mi ćemo vas nekoliko puta u narednih mesec dana obaveštavati ko je favorit i kakvo je stanje na tabeli.