Svi Zadrugari u šoku! Luna se suprostavila Marku i branila Slobu! (VIDEO)

Dakle kako smo sinoć imali priliku gledati novinari su imali prilike da postavljaju pitanja učesnicima rijaliti programa “Zadruga” o svim dešavanjima u kući. Početak emisije je bio vrlo turbulentan, s obzirom na to da se odmah potegla priča o raskidu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Zatim su Luna i Marko ušli u žestok sukob i pale su teške reči među njima, te je nastao haos u Beloj kući.

Marko se osvrnuo na svađu sa Majom Marinković, a koja je nastala onog trenutka kada je ona uvredila njegovu devojku Lunu. Priznao je da se kaje što je tako postupio pa je potom uvredio Lunonog bivšeg dečka, Slobu Radanovića, time što ga je nazvao balavanderom.

– Trebao sam da ih pustim da se svađaju i da ja ispadnem šmeker, a ne ženomrzac, jer sam se trudio da nju sačuvam. Trebao sam da se povučem kao ovaj njen balavander – rekao je Marko.

Luna je osetila potrebu da odbrani Radanovića i oštro je odbrusila svom dečku:

– Taj balavander me štitio kao princezu, nije smeo niko da mi pisne! Ti njega vređaš, a isti si kao on! – branila ga je Luna

Video sam, baš si izašla neoštećena! Ja sam se lično potrudio da me Maja mrzi, ona me pljuje i dan danas! Sad neka rade šta hoće, upravo je priznala i rekla da je ravnodušna – rekao je Marko.