Aleksandri nameštena pobeda i pitanja!? Evo šta se krije iza cele priče…

Jedan od favorita i pretendenata za pobedu u rijalitiju Zadruga jeste Aleksandra Subotić.. Mnogi su mišljenja da Aleksandra posle svega zaslužuje pobedu, a sve to potkovano je i činjenicom da je ona samohrana majka jedne male devojčice.

Da se podsetimo, Aleksandra je u rijaliti ušla sa verenikom Davidom Dragojevićem, koji ju je nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge, prevario sa Anom Korać i sa njom nastavio vezu a da nikad zvanično nije raskinuo sa Aleksandrom.

Ona se u rijaliti vratila i trpela uvrede od Davida koji nikada nije razgovarao sa njom i sve prekinuo kako dolikuje bivšim verenicima.

Ipak, sa druge strane ostaje činjenica da se Aleksandra hvalila Davidu i Ani Korać da će ona pobediti u Zadruzi, jer joj je po povratku u rijaliti obećano da će ona biti pobedinica.

To i činjenica da ona nikada ne dobija loša pitanja gledalaca koja bi je na neki način kompromitovala, baca senku sumnje na njenu eventualnu pobedu, a to su primetili i gledaoci, sudeći po komentarima na Fejsbuk stranicama.